Get Adobe Flash player
Bulgarian English German Italian Russian

Продукти

056/ 86 20 89
0886/ 608 608
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook Image

 

 

 

 

 Оградната мрежа е за всеки. Земеделският производител, краниста, фермерът, учителят, строителят, търговецът на строителни материали, чистачът, бояджията, нали? Затова правим плетената оградна мрежа нещо просто и обикновено. И това е мисия посветена на качеството, на идеалите и резултатите.

    Какво ще направите с неоградения си двор или с вашите постройки? Как ще защитите новата си овощна или зеленчукова градина? Ако управлявате склад за строителни материали, какво ще предложите на вашите клиенти, изправени пред  предизвикателства като обособяване на имоти и парцели? Къде ще се разхождат вашите животни доволни, докато вие спокойно управлявате дейността си? Или сте строителен предприемач и в този момент се нуждаете от оградни мрежи за вашите обекти?

    Може ли ограждането с плетена мрежа да ви предпази и да ви донесе повече ползи и да се превърне в трамплин към засмукващо предимство в бъдеще? Сигурно и вие, също както и ние, правите дори малките детайли незабравими. Колко лесно бихте споделили ентусиазма ни?

    Забравете всичко, което мислите, че представлява оградната мрежа. Помислете сега за всички ползи от ограждането с плетена мрежа. За нещото, за което ви е грижа.  За спокойствието, сигурността и надеждата, които ви обгръщат сега.  В какво инвестирате и какво печелите? Накъде ни водят евтините избори? А мъдрите решения?

    И къде остава свободата да правиш и създаваш, да строиш?

    Не се справяме чудесно и докато променяме нещата такива каквито са, продължаваме да се развиваме.

    Изберете ни за ваш личен производител на плетена оградна мрежа и постигнете безопасно вашия успех.

 

Обадете ни се.

Тел.: 056 86 23 94; 0886 608 608  E-mail: office@trosmetal.com

Адрес: гр.Бургас, кв.Меден Рудник , бул.Захари Стоянов , Индустриална Зона

GPS Коoрдинати :  N:42.452216°   Е: 27.399496°

Добре дошли в ТРОС-МЕТАЛ ЕООД!

 

Плетена оградна мрежа

 

    ТРОС-МЕТАЛ ЕООД изработва плетени оградни мрежи в собтвен цех за производство на телени изделия.

    Предлагаме разнообразни мрежи по БДС ЕN10223-6 от поцинкован тел (700N/mm2) и от поцинкован тел с ПВЦ покритие в стандартни размери - височина 1.50м и дължина на рулото 10 м.

    Също така, изпълняваме и поръчки за изготвянето на плетена оградна мрежа по специфични изисквания и желания на клиентите.

    При нас винаги намирате над 30 вида оградна мрежа с размери на отвора от 40х40мм до 80х80мм. Освен това, разчитайте на разнородни дебелини на поцинкования тел. Изберете мрежа с тел с ф1,6мм, 1,8мм, 2,0мм, 2,5мм или 3,0мм.

    И още, ще се изненадате от предложението ни за оградна мрежа с големина на отвора 20х20мм и 30х30мм. За тях най-подходящ е поцинкован тел с дебелина 1,6мм.

    Така че опитайте се да устоите на изкушаващата сделка.

    Помагаме ви да изберете оптималното решение за вашите нужди, за да завършите вашата работа лесно, бързо и евтино и така да постигнете успех.

    Защото мрежите с различен размер на отвора и при наличието на отделни дебелини на тела и височина на рулото, водят до индивидуално тегло на всеки топ мрежа. Това е причината за разнообразните цени на плетената оградна мрежа. А вие заслужавате да получите най-доброто от вашата инвестиция.


За да откриете повече нова информация, обадете се на 056/862394

или изпратете запитване на office@trosmetal.com

 

Производство на оградни мрежи

     Плетената оградна мрежа се предлага с поцинкован тел и поцинкован тел с PVC покритие. Плете се машинно, като две успоредни спирали от поцинкован тел, огънат в зиг-заг форма и в искания размер, вървят хоризонтално от едната страна на машината, където са разположени два фенера с поцинкован тел. Това позволява те да се свържат със съседните на тях, чак до другия й край, в съответствие с желаната височина на изработваната мрежа. Така се получава плетка с ромбоидна форма на отворите. Готовата изпъната мрежа, се навива на вал в предната част на машината до достигане на предварително зададената дължина от 10м, придобивайки форма на руло. В началото на всяко руло мрежа се поставя една свободна съединителна спирала за съединяване със следващото руло при монтажа на мрежата.


Контакти :

Тел.: 056 86 23 94; 0886 608 608  E-mail: office@trosmetal.com

Адрес: гр.Бургас, кв.Меден Рудник , бул.Захари Стоянов , Индустриална Зона

 

GPS Коoрдинати :  N:42.452216°   Е: 27.399496°

 

 

Copyright © 2019 Трос - Метал ЕООД | Сапани и товарозахватни съоражения, мрежа, бодлива тел, пирони. All Rights Reserved.